Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inno Food Company gaat samenwerking aan met NextDeli

Inno Food Company gaat een samenwerking aan met NextDeli, een e-commerce platform voor versspeciaalzaken en foodservice. Het resultaat van deze overeenkomst is dat versspeciaalzaak- en horecaondernemers de mogelijkheid hebben om de specialiteiten van Inno Food Company rechtstreeks, snel en gemakkelijk te bestellen via hun NextDeli account. Dat kan vanaf deze week.

"Inno Food Company is sterk in onderscheid!"
Ben Hansen, directeur van NextDeli: "Inno Food Company biedt ruimte voor je bedrijf om je te onderscheiden met heerlijke authentieke producten. Of het nu gaat om die heerlijke fles wijn uit Spanje of Vegan kaasspecialiteiten. Al jaren wordt het Vegan Cheezz assortiment van Inno Food Company als beste getest. Het is het onderscheid dat Inno Food Company een sterke meerwaarde heeft voor NextDeli!"

"NextDeli een uitgelezen kans voor uitbreiding!"
Manon Medze, directeur van Inno Food Company: "Door NextDeli krijgen wij de kans om ons uitgebreide assortiment aan diverse speciaalzaken te tonen uit verschillende segmenten. Door het bundelen van deze segmenten op het platform biedt dit veel logistieke voordelen en nieuwe kansen voor ons bedrijf."

Voor meer informatie:
NextDeli
info@nextdeli.com   
www.nextdeli.com 

Inno Food Company
+31 347 355 502
info@innofoodcompany.com 
www.innofoodcompany.com  

Publicatiedatum: