Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Les Herbes du Roussillon

Nieuw: gedroogde kruiden in bosjes

Voor de Franse teler van aromatische kruiden was de aanwezigheid op de Macfrut een uitgelezen kans om de naamsbekendheid van Les Herbes du Roussillon binnen Europa en daarbuiten te vergroten. De gedroogde kruiden in bosjes, de meest recente ontwikkeling ten aanzien van het assortiment, zijn al te vinden in Duitsland en België en kunnen nu ook naar andere Europese landen worden geëxporteerd, te beginnen met Italië, het gastland van de Macfrut-beurs. "We willen ons ontwikkelen in Europa, maar ook in landen buiten Europa, zoals Canada. Tijdens Macfrut hebben we veel kopers uit verschillende landen kunnen ontmoeten. Het grootste voordeel van het feit dat we gedroogde kruiden aanbieden is dat we met elk land kunnen werken", legt hoofd commerciële ontwikkeling Anthony Lepage uit.

Kleine bosjes gedroogde kruiden zijn helemaal in
Onze verpakkingen verrassen en vallen bij onze Europese klanten in de smaak. "Veel van hen vertellen ons dat het verpakkingsformaat dat we bieden slechts beperkt beschikbaar is in hun land en dat ze het dus graag willen testen. Sommige kopers komen naar deze en andere beurzen in de hoop nieuwe producten te vinden als onze kleine Made in France-bosjes in plasticvrije verpakkingen, ook al hebben hun landen als het gaat om het gebruiken van plastic verpakkingen minder strikte regels."

Voor meer informatie:
Anthony Lepage
Les Herbes du Roussillon
Tel.: +33 (0)4 68 81 61 03
anthony@lesherbesduroussillon.com     
www.lesherbesduroussillon.com     

Publicatiedatum: