Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Donnellys Fresh

"Rijpcapaciteit in Dublin verdubbeld"

Terwijl veel importeurs hun fruit al gerijpt ontvangen, doet de Ierse importeur Donnelly Fresh Food dit ter plekke in Dublin. Fruit zoals avocado's, mango's, kiwi's en steenfruit wordt gerijpt in het bedrijf zelf.

"In de afgelopen jaren hebben we onze capaciteit om fruit ter plaatse te rijpen verdubbeld", aldus Paul Hussey, Senior Trading Manager bij Donelly Fresh. "We leveren aan twee grote retailers en vinden dat het ter plekke rijpen ons meer controle geeft. Als fruit in bijvoorbeeld Nederland wordt gerijpt, kan de druk tijdens het transport naar Ierland veranderen."

"Ongeveer 80% van wat we verkopen is ready-to-eat en het is allemaal de Hass-variëteit, we bieden verschillende verpakkingsgroottes en -formaten. De vraag in Ierland is goed, de avocado wordt een hoofdbestanddeel van het eetpatroon. Acht tot tien jaar geleden zagen we een enorme groei in de afzet, dat is nu afgevlakt en het is een vrucht die door alle generaties wordt gekocht."

Donnelly Fresh heeft een rebranding ondergaan, waarbij alle verschillende onderdelen van het bedrijf onder één merk zijn samengebracht. Het groene en oranje kleurenschema is vervangen door een gedurfd paars. "Het bedrijf evolueert; dit is de eerste rebranding in ongeveer 16 jaar. We doen ook workshops voor onze werknemers om iedereen te betrekken bij het definiëren van onze waarden."

Voor meer informatie:
Paul Hussey
Donnelly Fresh 
Tel: +353 1 8908100
paul.hussey@donnelly.ie    
www.donnelly.ie  

Publicatiedatum: