Nieuwe snacktomaat Mastronardi: Umami Bombs

Mastronardi Produce heeft zijn nieuwste productlancering onthuld met de toevoeging van Umami The Fifth Taste® aan zijn bekroonde lijn snacktomaten. Deze toevoeging brengt een geheel nieuw smaakprofiel aan de Bombs® selectie met een zoete en hartige smaak die de huidige lijn van zoete smaken aanvult. Deze snacktomaat heeft een unieke rode kleur en is zorgvuldig geteeld om net zo voortreffelijk van smaak als van uiterlijk te zijn. De Umami Bomb is genoemd naar een Japans woord dat in het Westen wordt gebruikt om een ongrijpbare hartige smaak te beschrijven, een smaak die niet past in onze vier traditionele smaakcategorieën zoet, zout, zuur of bitter - oftewel "de vijfde smaak".

"Het is geen toeval dat we Umami The Fifth Taste® uitbrengen als onze vijfde Bomb", legt Paul Mastronardi, President & CEO van Mastronardi Produce Ltd, uit. "Umami is een totaal unieke smaak die onze trouwe Bombs-consumenten zal fascineren. We staan te popelen om dit nieuwe product op de markt te brengen en de innovatie in het snelst groeiende tomatensegment te blijven leiden."

"Net als de andere Bombs snacktomaten zijn de Umami tomaten mooi gerijpt en aan de tros verpakt, wat zorgt voor een optimale smaak en versheid. De lijn bestaat verder uit de populaire Flavor Bombs®, Sugar Bombs®, Honey Bombs™ en Lolli Bombs™ die een grote vraag en zelfs een cult-achtige aanhang bij de consumenten hebben gecreëerd," aldus Mastronardi.

Tijdens de CPMA wordt Umami voor het eerst gepresenteerd. Bezoekers kunnen een eerste blik werpen op The Fifth Taste™ op de stand van SUNSET, #1021.

Voor meer informatie:
Audra Macintyre, communicatiedeskundige
Sunset/Mastronardi
Tel: +1 519 326 3218
audra.macintyre@sunsetgrown.com
www.sunsetgrown.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.