Softwarebedrijven DNA Services, Fresh IT Services en Klippa kondigen samenwerking aan

De Nederlandse softwarebedrijven DNA Services Fresh IT Services en Klippa App kondigen een nieuwe samenwerking aan die de functionaliteit voor hun klanten, naar eigen zeggen, zal verbeteren. Als onderdeel van deze samenwerking zal Fresh IT Services de functionaliteit van haar ERP-software, FreshERP, vergroten met een OCR-functie die door Klippa wordt geleverd via een implementatie van de Klippa DocHorizon API. Bovendien zal DNA Services de OCR-software van Klippa aanbieden aan haar Uniconta ERP-klanten.

"DNA groeit hard mede door het creëren van strategische partnerships en de realisatie van software-integraties", aldus Hans de Wit, Commercieel Directeur & Co-Owner van DNA Services & Fresh IT Services. "Een aantal jaren geleden hebben we de transitie ingezet richting de verkoop van standaard software en omzet vanuit software-abonnementen. Daarnaast bouwen we nog regelmatig klantspecifieke (web) applicaties al maken we zoveel mogelijk gebruik van bestaande platforms. Doordat we ons partner-ecosysteem uitbreiden kunnen we onze klanten extra functionaliteit aanbieden. Klippa integreert naadloos met FreshERP en Uniconta ERP-software, pakketten die wij steeds vaker implementeren. Met dit partnership kunnen wij onze klanten nog meer toegevoegde waarde bieden. Ik geloof in de samenwerking tussen winnende bedrijven waardoor we beiden groeien en klanten blij maken."

De Klippa DocHorizon API van Klippa is een cloud-gebaseerde OCR-oplossing die machine learning-algoritmes gebruikt om nauwkeurig gegevens te extraheren uit gescande of gefotografeerde documenten. De API kan een grote verscheidenheid aan documenttypes herkennen, waaronder facturen, ontvangstbewijzen en contracten.

"We zijn verheugd om samen te werken met DNA Services en Fresh IT Services en onze OCR-technologie aan gebruikers van Uniconta en FreshERP te faciliteren", zegt Yeelen Knegtering, CEO van Klippa App. "Deze samenwerking toont onze inzet om innovatieve oplossingen te bieden die bedrijven helpen slimmer te werken, niet harder."

In de achterliggende periode is de integratie van de Klippa DocHorizon API met de Uniconta ERP-software gerealiseerd. De integratie met FreshERP is nagenoeg gereed en zal dit kwartaal definitief afgerond worden.

Voor meer informatie:
Hans de Wit
Fresh IT Services
+31 (0)6 82 956 031
wit@dnaservices.com    
www.dnaservices.nl       


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.