Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Angélys-peren geselecteerd door Florette Food Service

McDonald's Frankrijk: la P’tite Poire 100% Franse peren komen in assortiment snoepfruit

McDonald's Frankrijk biedt in het assortiment snoepfruit voor het eerst la P’tite Poire 100% Franse Angélys-peren aan, geselecteerd door Florette Food Service.


© McDonald’s 

De la P’tite Poire 100% Franse peren zijn nog tot 25 april 2023 verkrijgbaar in alle McDonald's restaurants in Frankrijk en maken hun debuut in het assortiment snoepfruit. Florette Food Service, al bijna 40 jaar leverancier van AGF-producten voor McDonald's, heeft gebruikgemaakt van de eigen opgebouwde knowhow en de langdurige professionele relatie met een aantal Franse fruittelers om 160 ton Angélys peren uit ecologisch verantwoorde boomgaarden te kunnen selecteren en toe te kunnen voegen aan het assortiment Frans seizoensfruit dat in de verschillende McDonald's restaurants in Frankrijk wordt aangeboden op het Happy MealTM menu.

Om de bevoorrading van alle McDonald's restaurants in Frankrijk tot 25 april te kunnen garanderen, heeft Florette Food Service voor de levering van 160 ton peren een contract afgesloten met 39 telers die zich in de Loirevallei bevinden (Maine-et-Loire en omgeving) en de departementen Loiret, Mayenne, Aisne, Somme en Marne.

De peren worden samen met nog 4 andere fruitsoorten volgens seizoensgebonden rotaties aangeboden binnen het snoepfruitassortiment - overigens naast de appelen, die altijd beschikbaar zijn. De introductie van de la P’tite Poire 100% Franse peren maakt deel uit van de strategie van McDonald's Frankrijk om de Franse inkoop verder te ontwikkelen en meer smakelijk seizoensfruit aan te bieden. Tegen 2023 zal 82% van het fruit dat in de restaurants van het bedrijf wordt verkocht, in ecologisch verantwoorde boomgaarden in Frankrijk zijn geteeld.

Voor meer informatie:
McDonald’s Frankrijk
mcdonalds.fr

Publicatiedatum: