Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

50 jaar lang ‘met fruit door Europa’

Zaterdag 15 april vierden Anton Donkers en de Groot fresh group een zeer bijzonder jubileum. Anton was toen namelijk maar liefst 50 jaar in dienst bij de Groot fresh group.

Anton heeft de afgelopen 50 jaar veel veilige kilometers gereden en miljoenen kilo’s fruit opgehaald en afgeleverd. In de jaren 80 en 90 reed Anton met veel plezier door verschillende landen, zoals Frankrijk en Spanje. Hij heeft niet alleen twee generaties familie de Groot vanaf de luiers op zien groeien (hij had de kinderen van de Groot vaak op de bijrijderstoel zitten), maar is ook een belangrijke schakel geworden in de enorme groei van het bedrijf. Tijdens zijn aanwezigheid motiveert hij nog altijd jonge chauffeurs om het belangrijke vak veilig en adequaat uit te voeren.   

In de loop van 50 jaar heeft Anton het wagenpark en de techniek van de vrachtauto’s enorm zien veranderen. Hij was altijd erg geïnteresseerd in de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van automatisering in de transport. Verder was Anton altijd enthousiast als hij aan de slag kon met deze nieuwe ontwikkelingen zoals destijds werken met de eerste boordcomputer. Ook reed Anton als een van de eerste vrachtwagenbestuurders in Nederland met een extra lange vrachtwagen (LZV) van maar liefst 25,5 meter. Bijzonder vooruitstrevend in zijn rol met veel ervaring en verhalen van ‘vroeger’.

Het bedrijf en familie de Groot is Anton ontzettend dankbaar voor zijn tomeloze inzet en hartelijke samenwerking en hoopt Anton nog lang te mogen begroeten voor een mooi ritje of een bakje koffie. Zijn ‘agenda’ mag hij na 50 jaar trouwe dienst nu echt gaan zelf bepalen.

Directie de Groot fresh group

Publicatiedatum: