Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Nieuwste generatie voedselbewerkings- en verpakkingssystemen"

Key Technology, lid van de Duravant familie van werkmaatschappijen, exposeert hun Veryx optische sorteermachine en Zephyr horizontale transportband, evenals hun andere apparatuur van topklasse, in hal 6/ B73 op de Interpack in Düsseldorf, Duitsland, 4-10 mei 2023.

"Voedselbewerkende bedrijven worden wereldwijd geconfronteerd met enorme marktuitdagingen, zoals schommelingen in de kwaliteit van gewassen als gevolg van extreme weersomstandigheden, toenemende gebreken als gevolg van strengere wetgeving inzake het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen, wijdverbreide arbeidstekorten en de vraag van de consument naar een hogere productkwaliteit. Wij pakken deze problemen aan met onze nieuwe generatie voedselbewerkingstechnologieën die zijn ontworpen voor Industrie 4.0-fabrieken," aldus Antoine van Bree, directeur Key Technology EMEIA en Azië.

"Om aan de specifieke eisen en regionale omstandigheden van bewerkers te voldoen, werken we nauw samen met elke klant om zijn behoeften te begrijpen en onze systemen af te stemmen op zijn unieke toepassing. We bieden ook lokale technische ondersteuning, zodat onze klanten altijd worden geholpen, ongeacht waar ze zich bevinden."

De geavanceerde digitale sorteermachine Veryx van Key, die op Interpack wordt tentoongesteld, vindt en verwijdert vreemd materiaal en door de gebruiker gespecificeerde defecten om de voedselveiligheid te beschermen en de productkwaliteit te waarborgen, terwijl valse afkeuringen vrijwel worden geëlimineerd en de arbeidsbehoeften worden verminderd. Veryx kan naadloos worden geïntegreerd met de gespecialiseerde materiaalbewerkingssystemen van Key en kan worden geconfigureerd voor het sorteren van verse, gedroogde en diepgevroren groenten en fruit, aardappelproducten, noten, snoepgoed, diervoeding en meer. Key Discovery software verzamelt, analyseert en deelt gegevens om patronen en trends te ontdekken die het sorteren verbeteren en helpen bij de controle van de processen verderop in de keten.

De Zephyr heeft een hogere capaciteit dan andere transportbanden met horizontale beweging en verplaatst het product voorzichtig en met minimale stuitering om de productkwaliteit te beschermen en het lawaai te beperken. Het unieke bewegingsprofiel van de Zephyr glijdt en transporteert producten zonder ontmenging of gelaagdheid en vermindert productbeschadiging en verlies van coatings zoals kruiden en deeg. Een optionele omkeerbare configuratie stelt klanten in staat om het product in beide richtingen te laten stromen, waardoor de veelzijdigheid van de lijn wordt gemaximaliseerd.

Key biedt een breed scala aan hoogwaardige voedselbewerkings- en verpakkingstechnologieën, samen met de beste service en ondersteuning in zijn klasse, om klanten te helpen de productkwaliteit te optimaliseren, de opbrengst te verhogen, arbeid te verminderen en de efficiëntie van de lijn te verbeteren. Naast Veryx omvatten de populaire vision inspectiesystemen van Key Oculus sorteerders voor hele aardappelen, Optyx sorteerders voor chips/frites en ADR systemen voor het automatisch verwijderen van defecten in aardappelreepjes. Key's Iso-Flo, Impulse, Marathon en Zephyr triltransporteurs, evenals hun roterende maatsorteerders en andere mechanische oplossingen, zijn ideaal voor diverse toepassingen in bewerkings- en verpakkingslijnen.

Voor meer informatie:
Buffy Hagerman
Key Technology
+1 509 540 7415
bhagerman@key.net 
www.key.net 

Lene Boes
Key Technology
+32 (0) 11 26 70 38
lboes@key.net 
www.key.net 

Publicatiedatum: