De kwaliteit van een product wordt steeds belangrijker, ook in het koel- en bewaarproces. De cursus Koelen & Bewaren behandelt de belangrijkste elementen van dit proces: kwaliteit, strategie en technologie. Speciaal ontwikkeld voor koelers, bewaarders, medewerkers, professionals in handel-, afzet- en kwaliteits-organisaties, adviseurs én voorlichters.
Wil jij in staat zijn de juiste en beste kwaliteit te leveren aan jouw afzetmarkt? Zoek niet verder! Na het afronden van de cursus Koelen & Bewaren neem jij, vanuit strategie, de beste operationele beslissingen in koelen en bewaren.
Meld je hier aan
De cursus in het kort
Datum: 6, 13 en 20 april en 4, 11 en 25 mei 2023
Tijdstip: 15:30 – 20:00 uur
Duur: 6 dagdelen
Locatie: Fruit Tech Campus, Geldermalsen
Cursusprijs: €1.080,- exclusief btw*
*Bedrijven die zijn aangesloten bij Handel Groeit kunnen in aanmerking komen voor 40% subsidie.
Het programma
- Bewaar-kwaliteitsdoel & ketendefinitie
- Het product: fresh produce
- Technologie
- De praktijk: hoe bewaar je?
De cursus Koelen & Bewaren is een initiatief van Fruit Tech Campus en het Nekovri Talenten College
Voor meer informatie of aanmelden:
Lisanne van Haarlem
Mob: 06-18276708
vanhaarlem@fruittechcampus.nl
www.fruittechcampus.nl