Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cursus Koelen & Bewaren

De kwaliteit van een product wordt steeds belangrijker, ook in het koel- en bewaarproces. De cursus Koelen & Bewaren behandelt de belangrijkste elementen van dit proces: kwaliteit, strategie en technologie. Speciaal ontwikkeld voor koelers, bewaarders, medewerkers, professionals in handel-, afzet- en kwaliteits-organisaties, adviseurs én voorlichters. 

Wil jij in staat zijn de juiste en beste kwaliteit te leveren aan jouw afzetmarkt? Zoek niet verder! Na het afronden van de cursus Koelen & Bewaren neem jij, vanuit strategie, de beste operationele beslissingen in koelen en bewaren. 

Meld je hier aan
 
De cursus in het kort
Datum: 6, 13 en 20 april en 4, 11 en 25 mei 2023
Tijdstip: 15:30 – 20:00 uur
Duur: 6 dagdelen
Locatie: Fruit Tech Campus, Geldermalsen
Cursusprijs: €1.080,- exclusief btw*

*Bedrijven die zijn aangesloten bij Handel Groeit kunnen in aanmerking komen voor 40% subsidie.

Het programma

  • Bewaar-kwaliteitsdoel & ketendefinitie
  • Het product: fresh produce
  • Technologie
  • De praktijk: hoe bewaar je? 

De cursus Koelen & Bewaren is een initiatief van Fruit Tech Campus en het Nekovri Talenten College

Voor meer informatie of aanmelden:
Lisanne van Haarlem
Mob: 06-18276708
vanhaarlem@fruittechcampus.nl
www.fruittechcampus.nl 

Publicatiedatum: