Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Group Achiel De Witte koopt eerste kist voor het goede doel

Nieuw seizoen officieel geopend op Coöperatie Hoogstraten

De eerste lentekriebels kondigen zich eindelijk aan en dat betekent dat er terug volop verse groenten en fruit van eigen bodem beschikbaar zijn. De ideale gelegenheid voor Coöperatie Hoogstraten om het nieuwe seizoen officieel in te luiden met een feestelijke opening op vrijdag 31 maart.

Dit jaar werden de aardbeien gekocht door Group Achiel De Witte aan de prijs van € 500 per 500 gram. Door de inbreng van Coöperatie Hoogstraten, in naam van alle telers, werd de opbrengst verdubbeld. Achiel De Witte is tevreden met zijn aankoop. “Door deze aardbeien aan te kopen, willen wij benadrukken dat het lokale aardbeiseizoen terug van start is gegaan. We zijn verheugd dit te kunnen doen in samenwerking met Hoogstraten Aardbeien, de steunpilaar van ons eigen merk Cebon dat we in co-branding met Hoogstraten in de markt zetten. Dat we hiermee ook nog ons steentje kunnen bijdragen aan een goed doel dat zich inzet voor jongeren, is mooi meegenomen!”



Het bedrag van € 8.000 werd overhandigd aan JEZ!, een organisatie die volledig in het teken staat van jongeren die het moeilijk hebben. Het jongerencollectief wil thema’s op de kaart zetten waar jongeren van wakker liggen, maar hen ook aan het woord laten en hun stem verspreiden. Jongeren van vandaag hebben immers de ongelofelijke kracht om een positief verschil te maken voor de wereld van morgen. Jessica Bouhez van JEZ!: “We danken Group Achiel De Witte en Coöperatie Hoogstraten ontzettend voor dit mooie bedrag. Het zal verdeeld worden onder verschillende initiatieven die allemaal tot doel hebben om jongeren te ondersteunen. De verkoop van een kist
aardbeien voor het goede doel is een mooie traditie en wij waren echt onder de indruk van het verloop van de aardbeiverkoop.”

Maandag kunt u op deze site een uitgebreider verslag van de opening lezen.

Voor meer informatie:
Coöperatie Hoogstraten
Loenhoutseweg 59 
2320 Hoogstraten, België
Tel.: +32 33 40 02 11
info@hoogstraten.eu   
www.hoogstraten.eu    

Publicatiedatum: