Ellips en Van Wamel beëindigen samenwerking

Ellips sorteertechnologie en machinefabrikant Van Wamel hebben hun samenwerking voor toekomstige projecten beëindigd. "De huidige klanten van Ellips / Van Wamel blijven in goede handen. Samen zullen we de gewenste service naar behoefte blijven leveren. Voor nieuwe sorteersystemen of het upgraden van een huidig Ellips systeem kan men bij Ellips terecht", aldus Levi Bakker.

Strategie van Ellips
"De strategie van Ellips blijft een revolutie in de wereld van het sorteren en verpakken van appelen en peren. Omdat we in honderden pakstations hebben gewerkt, begrijpen we volledig de behoeften van klanten bij het integreren van de machines in faciliteiten. Samen met onze partners kunnen we het hele pakstation optimaliseren en een kant-en-klare oplossing leveren."

Een revolutie in de appel- en perensector
De doorvoer maximaliseren met minder arbeid, de kwaliteits-consistentie verbeteren en de meeste waarde uit elke afzonderlijke appel of peer halen. Dit zijn de belangrijkste behoeften die uit de dagelijkse gesprekken met telers en verpakkers naar voren komen. Wij leveren het beste van beide werelden. Snelheid om maximale capaciteit te leveren en nauwkeurige foutdetectie om een consistente kwaliteit te behouden. Met onze sorteertechnologie beschikken pakstations over flexibele software om aan alle eisen van de klant te voldoen. Zo halen ze de volledige waarde uit de appels en peren door de opbrengst van het gewas te maximaliseren."

Dat beaamt Maurits van de Water, eigenaar van de Van de Water Fruit Group: "Met de technologie van Ellips kunnen we onze appels en peren op hoge snelheid sorteren met behoud van een constante kwaliteit. Het heeft ook de gewenste flexibiliteit die we nodig hebben om aan de eisen van onze klanten te voldoen."

Voor meer informatie:
Levi Bakker
Ellips
Esp 300
5633 AE Eindhoven
levi.bakker@ellips.com  
www.ellips.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.