Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sligro koopt dag Paaspop voor al haar klanten en relaties

Paaspop, één van de grootste en muziekfestivals van het land, duurt dit jaar geen drie, maar vier dagen. Waar Paaspop voor het grote publiek gehouden wordt op 7,8 en 9 april, is donderdag 6 april volledig van Sligro, zo laat de horecagroothandel weten. "Een exclusieve dag voor Sligro-klanten op donderdag 6 april, en net zo spectaculair als de rest van het Paaspop-weekend."

"Muziek verbindt mensen op een hele bijzondere manier. Dat hebben we al ervaren bij andere evenementen. Het is mooi om te zien dat onze gasten met elkaar genieten van muziek, eten en drinken. Dan is alles en iedereen Sligro en dat is wat wij trachten te bewerkstelligen”, aldus Wilco Jansen, woordvoerder van Sligro en lid van het team dat relatie- en klantenevents organiseert, zo schrijft AD. Sligro rekent daarbij op de komst van ruim 30.000 klanten en relaties uit het hele land.

Paaspop is al sinds jaar en dag klant van Sligro. Jansen: "Dat wordt nu omgedraaid, want gedurende die hele dag zijn wij klant van Paaspop. Zij verzorgen het complete programma." En dat programma is ook volledig afgekocht, want het is, zo laat Sligro weten, hetzelfde als de andere dagen met artiesten als Davina Michelle, Goldband en Suzan & Freek. "De plek waar twee werelden samenkomen: de wereld van muziek en het eten en drinken."

Bron: Sligro

Publicatiedatum: