JP Juice Group neemt The Juicy Group en HPP Belgium over

JP Juice Group heeft aangekondigd dat zij vanaf dinsdag 21 maart 100% van de aandelen van The Juicy Group NV en HPP Belgium NV zal overnemen. JP Juice Group is gespecialiseerd in verse sappen en is eigenaar van Hoogesteger in Nederland en grootaandeelhouder van CoBeverage Lab in Spanje. JP Juice Group maakt deel uit van Jamaica Producers Group Ltd., een in Jamaica gevestigde holding met een diversiteit aan bedrijven en belangen in de food sector.

"We zijn verheugd om The Juicy Group en HPP Belgium NV aan onze groep toe te voegen", aldus Edo Abels, Managing Director van Hoogesteger. "Deze overname stelt ons in staat om onze productiecapaciteit uit te breiden, innovatie te stimuleren en ons aanbod van versgeperste sappen en smoothies te verbeteren. Bovendien kunnen we onze kernklanten in heel Europa nog beter bedienen."

The Juicy Group NV en HPP Belgium NV zullen blijven opereren onder hun huidige bedrijfsnamen en met hun bestaande teams. "We kijken ernaar uit om samen te werken met de JP Juice Group en zijn ervan overtuigd dat gecombineerd ondernemen nieuwe kansen, groei en veerkracht zal brengen voor The Juicy Group", aldus Stijn Vervisch, uitvoerend directeur van The Juicy Group.

De overname van The Juicy Group NV en HPP Belgium NV zal naar verwachting op dinsdag 21-03-2023 worden afgerond.

Voor meer informatie:
The Juicy Group
Rue Albert 1er 40,
7134 Leval-Trahegnies, België
+32 (0)53 60 67 01
info@thejuicygroup.be 
www.thejuicygroup.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.