Israëlische wortelexport naar Europa gestart

BDA/Dorot Farm, de telersgroep van verse, zoete wortelen uit Israël, start het nieuwe exportseizoen naar Europa en Noord-Amerika.

Dorot Farm levert grote wortelen aan de markten, foodservice industrie en 'vers en gesneden' bedrijven, alsmede een kleinere maat wortelen in 1lb, 2lb, 3lb en 5lb zakken. Daarnaast worden de biologische wortelen verscheept naar grote winkelketens in het noordoosten en Canada.

"De nieuwe oogst ziet er goed uit en ik ben erg blij met de omstandigheden op het veld", zegt directeur Ami Ben-Dror. "We zullen klaar zijn om onze nieuwe oogst te leveren aan al onze trouwe klanten over de hele wereld. Het ziet ernaar uit dat we dit jaar een grote vraag naar wortelen op de markt hebben."

BDA/Dorot Farm exporteert verse, zoete wortelen naar Noord-Amerika, Europa en Afrika. Haar grote wortelen, middelgrote en biologische wortelen worden direct vanaf het teeltbedrijf vers geleverd aan klanten.

Voor meer informatie:
Dorot Farm
Tel: +1 516 882 2018
www.dorotfarm.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.