Seizoen Nieuw-Zeelandse Posy appelen van start

Mr Apple is verheugd om de start van het nieuwe Nieuw-Zeelandse appelseizoen aan het kondigen. PosyTM appelen zijn reeds onderweg naar klanten over de hele wereld. "We houden ons aan onze 5-puntenbelofte: uitzonderlijke kwaliteit, sappigheid, zoetheid, smaak en textuur. Klanten kijken al reikhalzend uit naar de komst van Posy. De vraag overtreft duidelijk het aanbod."

"Dit is een geweldige start van ons seizoen en er is al een grote marktvraag naar onze premium appelen. De kwaliteit van Posy getuigt van onze toewijding om altijd de beste appelen ter wereld te leveren. Het is een exclusief product", zegt Ben McLeod, Global Sales & Marketing Manager bij Mr Apple.

Na het vertrek van de eerste schepen met exportappelen werd Hawke’s Bay getroffen door een tropische cycloon. "Hoewel onze sector nu voor een grote uitdaging staat, blijft Mr Apple vertrouwen hebben in een sterke oogst. Met boomgaarden die mooi verspreid liggen, heeft Mr Apple de gevolgen van cycloon Gabrielle goed kunnen weerstaan. We hebben vertrouwen in een productief seizoen. Ons engagement om het best mogelijke product te leveren blijft onwrikbaar."

Het merk Posy heeft dit jaar een opgefriste look gekregen die de nauwgezette vaardigheid en precisie weerspiegelen die nodig zijn om zo'n uniek product te maken. "De nieuwe look toont de schoonheid, vrolijkheid en vakmanschap die Posy belichaamt. De vraag naar deze premium appel in China is werkelijk fenomenaal. Het communiceren van de uitstekende kwaliteit en geweldige smaak aan de veeleisende consumenten is cruciaal geweest voor ons succes. Consumenten zijn op zoek naar nieuwe en opwindende producten en de appelcategorie is daarop geen uitzondering", zegt Bridget Owen, Brand Manager voor Posy bij Mr Apple. Het bedrijf luistert graag naar feedback van consumenten nu Posy in winkels over de hele wereld arriveert.

Voor meer informatie:
Jo Turner
Mr Apple
Jo.Turner@MrApple.com 
www.mrapple.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.