Voedselmand "Ramadan Family Pack" gelanceerd

Deze week hebben hoge ambtenaren van het Omaanse ministerie van Landbouw en de Consumentenbeschermingsautoriteit (CPA) de centrale markt voor groenten en fruit van Mawaleh in Muscat geïnspecteerd. Hun doel is de beschikbaarheid van consumptiegoederen op de markten tijdens de Ramadan te garanderen.

Het bezoek had tot doel de beschikbaarheid van groenten en fruit te garanderen en daarbij prioriteit te geven aan de levering van lokale producten, zoals watermeloen, tomaten en komkommers. Het team drong er bij de leveranciers op aan om vóór het begin van de Ramadan alle groenten en fruit in voldoende hoeveelheden en van hoge kwaliteit te leveren.

Daarnaast heeft de CPA in samenwerking met 11 commerciële centra in verschillende gouvernementen een redelijk geprijsde voedselmand voor behoeftige gezinnen gelanceerd. Een verklaring van de CPA luidt als volgt: "Het Ramadan Family Pack bevat verschillende essentiële voedingsmiddelen en is geprijsd tussen RO9.500 en RO10.500
(€ 23-25). Het doel van de voedselmand is om snelle en veilige boodschappen te garanderen voor zowel alle inwoners."

Bron: muscatdaily.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.