Chinese beurs Tropical Fruitsector Expo van start

Op 21 maart is de 3e Hainan Tropical Fruit Industry Expo and Spring Fruit Trade Fair geopend in het Mangrove Tree International Convention and Exhibition Center in de baai van Sanya in China. De beursvloer van de Expo is 6.000 m2 en brengt standhouders van meer dan 200 bedrijven samen. Tijdens de openingsceremonie zijn orders ter waarde van € 98 mln getekend.

"Sanya heeft veel zon, een geschikte temperatuur en overvloedige neerslag, wat bijzonder geschikt is voor de mangoteelt. Er zijn veel mangovariëteiten in Sanya, waaronder Guifei, Tainong en Qingmango. Ze hebben verschillende smaken en zijn erg populair bij de klanten."

Na de opheffing van de coronamaatregelen begonnen de economieën van verschillende regio's zich langzaam te herstellen. Na verschillende jaren van inspanning is de fruitsector nog meer opgebloeid. "Als eerste grootschalige beurs van de tropische fruitsector in 2023, heeft de Tropical Expo 2023 de missie op zich genomen om de ontwikkeling van de tropische fruitsector van Hainan te helpen en de handel in fruit en tuinbouwproducten in China uit te breiden." Het organisatiecomité is vol vertrouwen.

Tijdens de openingsceremonie spraken de China Fruit Circulation Association, Guangdong Provincial Agricultural Foreign Economy en het Farmer Cooperation Promotion Center, evenals het Shaanxi Provincial Fruitsector Center Party Committee hun verwachtingen op het podium uit. Zij geloofden dat "de integratie van middelen en de interactie tussen kanalen van de Expo een groot aantal soorten fruit van hoge kwaliteit en professionele inkopers zal samenbrengen, waardoor iedereen de kans krijgt om producten te integreren."

De openingsceremonie eindigde na de ondertekening van de contracten en de totale beoogde afzet van groenten en fruit bereikte ongeveer 84.000 ton.

Bron: Nanhai News


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.