Salix Fruits opent nieuw kantoor in Egypte

Salix Fruits, importeur en exporteur van vers fruit, zet zijn wereldwijde expansie voort met de opening van zijn kantoor in Sadat City, Egypte.

"Dit is een van de belangrijkste mijlpalen voor het bedrijf in 2023", zegt Ignacio Vidales, sales manager. "In de afgelopen jaren hebben we een consistente toename gezien in het aanbod en de vraag naar citrus uit Egypte. Op het noordelijk halfrond is het altijd zeer concurrerend geweest qua prijs, maar het concurrentievermogen is ook gestegen met de kwaliteit. Het is essentieel voor onze toekomst om op deze locatie een kantoor te openen om dicht bij onze telers te zijn en te voldoen aan de groeiende vraag van ons klantenbestand over de hele wereld."

In totaal betekent dit dat het bedrijf zes locaties over de hele wereld heeft om dicht bij zijn leveranciers en klanten te zijn.

Haydy Shaheen, specialist op het gebied van buitenlandse handel in fruit, zal het Egyptische kantoor leiden. Door haar ervaring in productontwikkeling voor de Egyptische citrussector is zij de ideale persoon om het bedrijf uit te breiden en langetermijnrelaties met telers en exporteurs in Egypte te ontwikkelen.

"Het ontwikkelen van deze regio is een langverwachte wens die we vandaag in vervulling laten gaan en het toevoegen van een professional als Haydy aan dit nieuwe kantoor is het duwtje dat we nodig hadden om van Egypte een van de belangrijkste herkomstlanden voor ons bedrijf te maken", aldus Vidales.

Voor meer informatie:
Salix Fruit
goodnews@salixfruits.com
www.salixfruits.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.