Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Argentijnse douane verhindert smokkel van 121 ton knoflook

Het directoraat-generaal Douane van Argentiniƫ heeft de uitvoer van in totaal 121 ton knoflook op routes naar Braziliƫ en Chili stopgezet. De organisatie waarschuwde dat de leveranciers geen productiecapaciteit hadden die overeenstemde met de hoeveelheden knoflook die zij wilden uitvoeren. De douane eiste dat zij de juiste documentatie zouden overleggen om het legale bezit ervan te rechtvaardigen en aangezien zij daartoe niet in staat waren, besloot zij tot de onderschepping van de lading die zich in primaire douanezones bevond, meer bepaald in fiscale entrepots in de provincie Mendoza en in het Paso de la Barca Reservaat in Misiones.

In een zeer recent geval klaagden douanebeambten een Braziliaans bedrijf aan dat kredietnota's van dubieuze legitimiteit presenteerde om het gebrek aan inkomsten in vreemde valuta bij een export van 156.000 USD naar het land van herkomst te rechtvaardigen. Het agentschap onderzoekt samen met de Argentijnse ambassade in Braziliƫ het netwerk van betrokkenen.

Bron: california18.com

Publicatiedatum: