Boerschappen verkeert in zwaar weer

Boerschappen verkeert in zwaar weer. Via sociale media doet oprichter Stijn Markusse nu een oproep om te helpen. "Al 9 jaar werken we héél hard aan een eerlijke voedselketen en betalen we onze 150 bijzondere en kleinschalige boeren de eerlijke prijs die zij verdienen. Nu heb ik jouw hulp nodig", zo luidt het bericht op LinkedIn.

Hoe groot de problemen zijn voor Boerschappen is niet duidelijk, maar wel blijkt uit de oproep dat er dringend behoefte is aan nieuwe klanten. "Terwijl iedereen over verandering práát, zijn wij het gewoon aan het dóen. Nu we klaar zijn om op te schalen, lukt het ons niet om voldoende nieuwe klanten te bereiken", aldus Stijn. "Help je mij door komend seizoen met ons en onze boeren mee te eten?"

Boerschappen is opgericht in 2013. Samen met een netwerk van ruim 150 kleinschalige makers en boeren levert Boerschappen diverse soorten maaltijdboxen, die haar klanten zelf kunnen ophalen bij ophaalpunten of laten thuisbezorgen door heel Nederland.

In een video oproep legt Stijn uit waar het probleem in ligt. De video is hier te bekijken.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.