BelOrta zoekt weer naar 'plezantste legioen van België'

Komende maandag start BelOrta voor het tweede jaar op rij de zoektocht naar de 'plezantste sportclub van België'. De winnaar mag niet alleen een jaar lang de titel van het Plezantste Legioen dragen, maar krijgt ook een financiële extra, zo meldt de veiling.

"Als lokale telersorganisatie is BelOrta sterk verbonden met andere lokale spelers en tradities. Het harde werken, de gedeelde passie en de goesting om elke dag opnieuw voor het allerbeste resultaat te gaan, zijn hen niet onbekend. Precies daarom vindt BelOrta het belangrijk om lokale sportclubs, die diezelfde waarden delen, in de bloemetjes te zetten."

Onder het motto 'Toon jouw Plezantste Legioen' wordt er voor het tweede jaar op een rij een fotowedstrijd georganiseerd en dit voor alle lokale sportverenigingen in ons land - van voetbal over volleybal, basketbal, judo en rugby tot frisbee, waterpolo, honkbal, etc.

LRV Heideruiters uit Koningshooikt sleepte vorig jaar de titel van Plezantste Legioen in de wacht en won een sponsoringsbudget van 5.000 euro. Daarnaast waren er ook nog 4 andere sportclubs die een budget wonnen van 1.000 euro.

Voor meer informatie:
BelOrta
Mechelsesteenweg 120
2860 Sint-Katelijne-Waver, België
+32(0)15 55 11 11
info@belorta.be      
www.belorta.be      


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.