Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

REO Veiling benoemt Filip Vanaken tot algemeen directeur

De raad van bestuur van de REO Veiling heeft woensdag 15 maart met unanimiteit de heer Filip Vanaken aangesteld als algemeen directeur van de coöperatieve telersvereniging in Roeselare. Filip Vanaken voerde de functie van algemeen directeur al ad interim uit sedert eind oktober van vorig jaar.

"De raad van bestuur is tevreden over zijn manier van werken gedurende deze periode van een vijftal maanden waarin hij bevestigde goed vertrouwd te zijn met het veilingwezen. Daarom willen we graag met de heer Vanaken onze coöperatie verder ontwikkelen en samen als ploeg hard blijven werken aan een toekomstgerichte en sterke organisatie in het belang van onze leden-producenten, medewerkers en stakeholders", aldus Rita Demaré, voorzitter van de REO Veiling.

"Voor de REO Veiling wordt 2023 een belangrijk jaar", gaat algemeen directeur Filip Vanaken verder. "Een jaar van vernieuwing, modernisering en strategische aanpassingen aan de veranderende omstandigheden in een sector die voortdurend in beweging is. Daarom zullen we deze zomer al onze producenten-coöperanten de kans geven om met ons in gesprek te gaan. Samenwerking en flexibiliteit zullen de basis vormen. Eens de strategie is bepaald, zal veel aandacht gaan naar begeleiding om dit veranderingstraject te doen slagen."

"Begeleiding van zowel onze producenten-aandeelhouders als onze medewerkers om de transitie te maken naar een producentenorganisatie die inderdaad klaar is voor de toekomst en haar uitdagingen. Intern zijn we reeds gestart met het realiseren van een moderne en vernieuwde organisatiestructuur waarbij een cultuur van samenwerking, teamspirit, wederzijds respect en flexibiliteit centraal staat. Samengevat staat de REO Veiling voor de uitdagende opdracht om haar relevantie in de sector van verse groenten en fruit te bestendigen en uit te breiden. Ze zal de versmarkt blijven voorzien van duurzaam en lokaal geteelde, gezonde producten van haar vakbekwame telers op een zo efficiënt mogelijke manier, ondersteund door efficiënte logistieke en administratief-financiële processen. Dit is een duidelijke ambitie waarbij de directie het belang van coaching en begeleiding zeer ernstig neemt.”

Voor meer informatie:
REO Veiling
Oostnieuwkerksesteenweg 101
België – 8800 Roeselare
Tel. +32(0)51 23 12 11
info@reo.be    
www.reo.be       

Publicatiedatum: