World Pepper Congress in Almería

Op 9, 10 en 11 mei vindt in het kader van het World Vegetable Congress het World Pepper Congress (WPC) plaats in het Spaanse Aguadulce (Roquetas de Mar – Almería).

Dit evenement zal experts op het gebied van de paprikateelt samenbrengen in het Palacio de Exposiciones y Congresos Cámara de Almería, waar de bezoekers kennis zullen kunnen nemen van de laatste onderzoeksresultaten over deze groente en over de toekomstperspectieven in de verschillende teeltgebieden. Er zullen thema’s aan bod komen zoals rassenselectie, genetische structuur en oogstproces. De paprika heeft zich de laatste jaren geleidelijk ontpopt tot het belangrijkste gewas in de kassen van Almería. Paprika heeft tomaat er immers al van de troon gestoten wat areaal betreft.

Het Wetenschappelijk Comité van het World Pepper Congress heeft een programma samengesteld van wetenschappelijk-technische conferenties rond de teelt van paprika, die de thematische blokken 'Rassenselectie en genetica', 'Plantvoeding en fertigatie' en 'Plagen en ziekten' zal behandelen tijdens het 3 dagen durende evenement. De conferenties starten telkens om 10.30 uur en eindigen om 14.00 uur. Elke sessie bestaat uit verschillende presentaties van elk ongeveer twintig minuten. Aan het einde van elke voordracht is er een vragenmoment voorzien.

Door specialisten op het gebied van paprikateelt samen te brengen, biedt het World Pepper Congress een kans voor wie zijn expertise op dit specifieke gebied wil verbreden. Tegelijkertijd wordt de uitwisseling van kennis en ervaringen met andere professionals in de sector gestimuleerd. Daartoe zal de WPC ook een netwerkruimte voorzien met gratis toegang voor de deelnemers aan het congres. Het is een ruimte die gebruikt kan worden voor werkvergaderingen of zakelijke bijeenkomsten. 

Klik hier om in te schrijven.

Voor meer informatie:
worldvegetablecongress.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.