Remach vertegenwoordiger in Nederland en België van Haith

De Britse fabrikant van groentebewerkingsapparatuur heeft zijn Europese aanwezigheid versterkt met de benoeming van een nieuwe dealer. Haith heeft Remach BV aangesteld als hun vertegenwoordiger in Nederland en België.

Remach, opgericht in 2019, is gespecialiseerd in het leveren van sorteer-, was- en verpakkingsmachines aan akkerbouwers, tuinbouwbedrijven en bewerkers en zal het volledige assortiment Haith-machines aanbieden en zorgen voor service en onderhoud.

De overeenkomst werd ondertekend kort voor de open dag van Remach in Ens op 10 maart.

Duane Hill, directeur van Haith, zegt dat de twee bedrijven veel gemeen hebben. "Remach is een expert op zijn gebied en streeft, net als wij, naar langdurige relaties met zijn klanten. Klanttevredenheid is voor ons beiden een prioriteit. Door met Remach samen te werken, hebben we een deskundig en gerespecteerd team gekregen dat ons zal helpen onze activiteiten in Nederland en België verder uit te breiden."

De opmerkingen van Hill worden onderstreept door de eigenaar van Remach, Krijn van Groningen. "Haith staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige, zeer efficiënte groentebewerkingsoplossingen. Wij zijn verheugd de exclusieve importeur en dealer van Haith machines voor Nederland en België te worden. Met deze overeenkomst kunnen wij de grotere bedrijven en industriële klanten goed bedienen op het gebied van bewerkingsoplossingen voor diverse producten zoals aardappelen, uien en wortelen, maar ook in de behoeften van kleinere telers en tuinbouwbedrijven voorzien."

Als onderdeel van de open dag van Remach toonde Richard Haith op het evenement de nieuwste versie van de Root-Veg Polisher van het bedrijf: een roestvrijstalen model van drie meter bij 14 rollen met wortelspecificatieborstels, directe aandrijving en een halfautomatische monsterwasmachine.

Voor meer informatie:
Haith
+44 (0)1302 831911 
sales@haith.co.uk
www.haith.co.uk

www.remachbv.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.