150 kandidaat-overnemers voor Delhaize-filialen

Delhaize Hasselt sluit woensdag en donderdag - zaterdag staking in vijf Limburgse vestigingen

Het overleg tussen de directie en de vakbonden bij Delhaize was dinsdagochtend al na een kwartier afgelopen. Dit meldt Het Belang van Limburg. De directie houdt vast aan het plan om de 128 supermarkten in eigen beheer te verzelfstandigen. De Delhaize aan de Luikersteenweg in Hasselt sluit woensdag en donderdag de deuren, zaterdag blijven de vijf Limburgse vestigingen allemaal gesloten.

Onderwijl hebben al meer dan 150 kandidaten de interesse uitgesproken om een van de 128 filialen van Delhaize over te nemen. Het gaat zowel om ondernemers, interne medewerkers als externe kandidaten, zo schrijft Retail Detail. Ondernemers melden ook aan de redactie dat zij op hun beurt gesolliciteerd worden door kandidaat-investeerders die mee in het kapitaal van een winkel willen stappen. Het gaat dan om mensen die niet noodzakelijk affiniteit hebben met het uitbaten van een supermarkt, maar die wel mee willen investeren in een overname, als 'stille vennoot'.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.