Samenwerking Harvest House en ZON voor verkoop trostomaten aan de klok

Harvest House uit Maasdijk en ZON fruit & vegetables uit Venlo maken samen een stap in samenwerking voor de daghandel. Beide coöperaties zijn overeengekomen per 24-03-2023 een samenwerking aan te gaan voor de verkoop van trostomaten aan de ZON klok. Het betreft verlading vanuit Harvest House.

Door deze voorgenomen krachtenbundeling zijn beide coöperaties gezamenlijk in staat de markt optimaal te bedienen en dit past in het streven van beide organisaties om de resultaten van de daghandel in Nederland te optimaliseren.

ZON heeft vorig jaar geïnvesteerd in het nieuwste en meest moderne kloksysteem (incl. thuiskoopsysteem) genaamd KOSMOS en stelt haar digitale veilingklok open als platform om met andere organisaties samen te werken. "Vorig jaar is de samenwerking met Kompany voor het veilen van komkommers en herfsttomaten gestart en deze samenwerking wordt dit jaar voortgezet. Zo groeien we stap voor stap uit naar een digitaal platform voor de daghandel", zegt John Willems, directeur ZON fruit & vegetables.

Voor meer informatie: 
ZON fruit & vegetables
Venrayseweg 104
5928 RH Venlo
T: +31 (0)77 3239999
info@royalzon.com 
www.royalzon.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.