Princesa Amandine

Nieuw kant-en-klaar aardappelproduct

Het project voor een nieuw kant-en-klaar aardappelproduct dat de Spaanse vereniging Princesa Amandine Ibérica op de vorige Fruit Attraction presenteerde, begint vorm te krijgen. Nu, zes maanden later, is deze voorgestoomde aardappel van 30-35 mm, in heel Spanje verkrijgbaar bij verschillende supermarktketens.

Jean Michel Beranger, directeur van de Asociación Princesa Amandine Ibérica, zegt dat er ook gesprekken lopen met de rest van de retailers in Spanje en met de belangrijkste retailers in Portugal.

De kant-en-klare Princesa Amandine aardappel, die onlangs in zowel Spanje als Portugal de "Smaak van het Jaar"-prijs heeft gewonnen, is een product van Udapa, een van de leden de vereniging. Via haar dochter-onderneming Paturpat biedt Udapa kant-en-klare aardappelen van het ras Amandine aan in een kartonnen doos van 450 gram. De aardappelen met schil zijn op smaak gebracht met olijfolie, Provençaalse kruiden en zout.
Na 2 à 3 minuten verwarmen, zijn ze klaar voor consumptie.

Om de vraag te stimuleren lanceert Princesa Amandine eind maart een twee maanden durende "probeer mij gratis"-actie. De consument kan het bedrag van de aankoop van dit product terugkrijgen door het aankoopbewijs te uploaden naar de website van Princesa Amandine.

Voor meer informatie:
Princesa Amandine
www.princesa-amandine.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.