Edwin de Maa per 1 juni CEO Hoogvliet supermarkten

De Raad van Commissarissen van Hoogvliet Supermarkten heeft besloten Edwin de Maa (49) per 1 juni 2023 te benoemen tot CEO van Hoogvliet Supermarkten. Deze positie werd tijdelijk waargenomen door Fred van Heyningen, die bij de Hoogvliet Groep betrokken blijft als Directeur van de holding. Edwin is sinds begin 2022 Chief Commercial Officer (CCO) van Hoogvliet Supermarkten. Zijn opvolger in deze rol wordt op een later moment bekendgemaakt.

In reactie op de benoeming zegt Alfred Levi, voorzitter RvC van Hoogvliet Supermarkten: "We zijn bijzonder blij dat Edwin, na een uitstekende periode als CCO van Hoogvliet Supermarkten, nu het roer overneemt. Zijn jarenlange ervaring in de retailmarkt in Nederland, en zijn kennis van Hoogvliet, tezamen met zijn sterke personal skills maken hem de uitgelezen kandidaat voor deze functie. Wij vinden het ook een groot voordeel iemand met ervaring binnen en buiten Hoogvliet als CEO te kunnen benoemen. Mede namens de familie wensen wij hem alle succes en veel plezier als CEO van onze onderneming."

Fred van Heyningen, huidig CEO van Hoogvliet Supermarkten: "Ik heb het genoegen gehad om meer dan een half jaar met Edwin samen te werken en ben ervan overtuigd dat hij er met het team een succes van zal maken."

Edwin de Maa: "In de afgelopen jaren heb ik enorm veel ervaring en inzicht gekregen in de retailmarkt en zie welke uitdagingen en kansen er liggen. In het afgelopen jaar zijn we gestart met een programma om Hoogvliet sterker en meer onderscheidend te maken. Ik kijk ernaar uit dit programma samen met mijn collega’s voort te zetten in de rol van CEO."

Bron: Hoogvliet Supermarkten


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.