Maersk start boekingen naar Oekraïne

Maersk kondigde aan dat het nu in staat is om directe boekingen naar Oekraïne aan te bieden vanuit elke plaats ter wereld, waardoor een veel voorkomend probleem van klanten in het afgelopen jaar sinds de invasie van Rusland in Oekraïne wordt verlicht.

Daarom is de Deense vervoerder begonnen met een nieuwe wekelijkse binnenvaartdienst vanuit de haven van Constanta in Roemenië naar de haven van Reni in Oekraïne. Deze dienst is nu volledig operationeel op twee routes - via het Constanta/Donaukanaal en de Zwarte Zee - met een transittijd van ongeveer 1,5 dagen.

Maersk voegde eraan toe dat zijn systemen zijn bijgewerkt en klaar zijn om rechtstreekse boekingen van klanten naar de haven van Reni te aanvaarden.

Het bedrijf merkte op dat boekingen afhankelijk zijn van de operationele capaciteit en de juiste documentatie die wordt ingediend, waaronder de wettelijke aanvaarding van een Oekraïne-clausule vanwege de aanhoudende risico's in het gebied.

Voor meer informatie: container-news.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.