Nieuw ERP-systeem Zest geïmplementeerd bij Chainn

"Na zes maanden van intensieve samenwerking met Alexander Schrijvershof, kunnen wij met trots zeggen dat we sinds 6 maart succesvol live zijn met ons nieuwe ERP-systeem genaamd Zest. Dit nieuwe systeem, ontwikkeld door Alexander Schrijvershof, geeft ons de mogelijkheid om binnen de organisatie op technologisch vlak door te groeien. Zo blijft onze huidige handelswijze geoptimaliseerd en zijn wij als Chainn verzekerd van groeimogelijkheden voor de toekomst. Zodoende kunnen wij een nog efficiëntere manier van samenwerking garanderen met onze telers en klanten", vertelt Daan Kesselaar.

"Het is van groot belang dat wij ons voortdurend blijven ontwikkelen en optimaliseren om te kunnen blijven groeien. Het implementeren van een nieuw ERP-systeem zoals Zest is daarbij van grote waarde. Een van de belangrijkste voordelen van Zest is dat het gebaseerd is op Business Central van Microsoft, wat een zeer populair en snelgroeiend ERP-systeem is dat bekend staat om zijn stabiliteit en functionaliteit. Dit betekent dat wij als Chainn nu toegang hebben tot de nieuwste technologieën en functionaliteiten die beschikbaar zijn en wij hier dus van kunnen profiteren om onze bedrijfsprocessen verder te optimaliseren."

"Al met al biedt het nieuwe ERP-systeem Zest ons de mogelijkheid om op technologisch vlak door te groeien, de huidige handelswijze te optimaliseren en groeimogelijkheden voor de toekomst te garanderen. Hierdoor kunnen wij onze telers en klanten nog betere service bieden en groei op lange termijn garanderen", besluit Daan.

Voor meer informatie:
Daan Kesselaar
Chainn
+31 (0)88 222 1021 
Daan@chainn.nl

Alexander Schrijvershof
Zest 
alexander@zest-erp.com 
https://zest-erp.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.