Rene Tunker, Looije Packing Rotterdam

"Met geautomatiseerde appelinlegsysteem klaar voor aanstaande hardfruitseizoen"

Looije Packing zit op dit moment nog volop in de druivenprogramma’s, waarbij er naar wens van de klant wordt verpakt, veelal van los naar topseal of clamshell. "Ook dit seizoen zijn er weer grote verschillen in kwaliteit, maar tot nog toe zijn we altijd in staat om een gezond product de deur uit te sturen", vertelt commercieel manager Rene Tunker.

"Naast de lopende programma's, kijken we uiteraard ook vooruit naar het aanstaande hardfruitseizoen. Zoals bij iedereen bekend, zijn appels en peren niet te vergelijken, maar die kreet gaat binnen de wereld van verpakken eigenlijk niet op. Er staan behoorlijke volumes appels en peren op de planning. Onze foodtainer en carton sleeve programma’s steken er dit jaar met kop en schouders bovenuit. Op meerdere locaties voeren wij deze programma’s uit om aan de grote volumes te voldoen. Daarnaast staan er ook nog wat kleinere programma’s op de planning zoals het éénlaags verpakken en flowpacken."

"Om goed voorbereid aan het appel- en perenseizoen te beginnen hebben onze medewerkers weer een opfristraining gehad. Op deze manier weet ons personeel waar zij op moeten letten en daarnaast proberen wij steeds efficiënter te werken. Een goed voorbeeld daarvan is ons geautomatiseerde appelinlegsysteem in Rotterdam. Deze wordt momenteel geïnstalleerd door onze technische afdeling, zodat we op tijd klaar zijn om alle programma’s te verwerken", vertelt Rene. "Voor optimale op- en overslag condities werken we nauw samen met onze partners. Op deze manier kunnen wij, indien gewenst, de groenten en fruit langer bewaren."

Voor meer informatie:
Rene Tunker
Looije Packing
Mob: +31 (0) 6 574 372 36
rene@looijeagf.nl  
www.looijegroup.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.