Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Vietnamese sinaasappelen in Brits schap

Cao Phong-sinaasappelen uit de noordelijke Vietnamese provincie Hoa Binh zijn nu officieel te koop in het Verenigd Koninkrijk. Dit markeert de terugkeer van deze specialiteit op de wereldmarkt na meer dan 40 jaar. De bijna 7 ton Cao Phong-sinaasappelen, die via het officiële kanaal werden uitgevoerd door de in Hoa Binh gevestigde RYB Joint Stock Company, voldeden aan strenge normen inzake kwaliteit, voedselveiligheid en oorsprong, en werden onder meer getest op bijna 900 chemische elementen in gewasbeschermings-middelen.

Het fruit wordt verkocht bij de Longdan supermarktketen in Londen en enkele andere steden in het Verenigd Koninkrijk. Het wordt ook uitgeleverd aan andere plaatselijke groothandelaren en retailers van Aziatische producten. In februari kocht Longdan, de grootste importeur van Vietnamese producten in het VK, ook meer dan 5 ton van de in het district Tan Lac geteelde pomelo met rood vruchtvlees en 11 ton van de in het district Yen Thuy van de provincie Hoa Binh geteelde pomelo met Dien. Dit was ook de eerste keer dat het citrus van de twee in Hoa Binh geteelde variëteiten officieel naar het Verenigd Koninkrijk werd uitgevoerd.

Bron: en.vietnamplus.vn


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.