Enquête Fruit Tech Campus (FTC), Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) en Glastuinbouw Nederland (GTNL)

Een Leven Lang Ontwikkelen voor (zacht)fruitteeltondernemer en -medewerker

Door middel van een verkenning onder alle (zacht)fruitteeltbedrijven willen Fruit Tech Campus (FTC), Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) en Glastuinbouw Nederland (GTNL) nog beter zicht krijgen op de leervragen en ontwikkelbehoefte van de (zacht)fruitteelt-ondernemer en -medewerker 

Daarom willen ze hen vragen om deze vragenlijst in te vullen

"Een Leven Lang Ontwikkelen voor (zacht)fruitteeltondernemer en -medewerker: daar gaan we als Fruit Tech Campus (FTC), Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) en Glastuinbouw Nederland (GTNL) gezamenlijk mee aan de slag. Samen hebben wij één ambitie: komen tot een vraaggestuurd, structureel en professioneel aanbod van praktijkgerichte opleidingen & cursussen voor een toekomstbestendige (zacht)fruitteelt."

"Wij ontvangen de door u ingevulde vragenlijst graag uiterlijk vrijdag 17 maart. Het is mogelijk dat u deze mailing met vragenlijst meerdere malen ontvangt, vanzelfsprekend vragen wij u de vragenlijst slechts éénmaal in te vullen. De vragenlijst bestaat uit 20 vragen en neemt 5-10 minuten van uw tijd in beslag. Uw antwoorden zullen geheel anoniem worden verwerkt en uitsluitend worden gebruikt voor de ontwikkeling van opleidingen & cursussen voor u als (zacht)fruitteeltondernemer of -medewerker."

Mocht u vragen hebben over de vragenlijst dan kunt u deze richten aan: office@fruittechcampus.nl.    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.