Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Eten wat het seizoen brengt, dat is goed voor het milieu en goed voor de portemonnee"

"Vijftig jaar geleden was dat gewoon de standaard, toen had je geen warme kassen." Dus ook geen komkommers of tomaten in februari. "We zijn wat dat betreft wel een beetje verwend", vertelt teler Joël van den Broek tegen Omroep Friesland. Steeds meer restaurants en kwekers zetten in op groenten die bij de tijd van het jaar hoort. Lees hier meer

Publicatiedatum: