Kist met zoete aardappelen reist door ruimte

"In ons melkwegstelsel heerst er slechts één zoete aardappel," zegt Steven Ceccarelli, directeur van Farm Fresh Produce, bij de aankondiging van de release van een spannende, nieuwe video die de kosmische reis laat zien van de zoete aardappelen van het bedrijf, Dolce Vita, van het premium label.

Er worden voortdurend wereldrecords herschreven voor de zwaarste zoete aardappelen. Dolce Vita gaat echter de geschiedenisboeken in als het eerste zoete aardappelmerk dat naar de ruimte reist, na de succesvolle intergalactische reis. De doos met zoete aardappelen van Dolce Vita werd vervoerd via een weerballon. De onderstaande YouTube-video van 72 seconden met als titel "Our Sweet Potatoes are Out of This World" toont de kosmische reis van Dolce Vita, die 2 uur en 25 minuten duurde om de rand van de ruimte te bereiken en 1 uur en 40 minuten om terug te keren naar de aarde.Hoewel het de eerste keer is dat een kist zoete aardappelen de ruimte in wordt gelanceerd, zal het wellicht niet de laatste keer zijn, aangezien wetenschappers blijven zoeken naar manieren om zoete aardappelen te telen, om voedsel te leveren voor langdurige ruimtemissies. Dit vanwege de snelle regeneratie van zoete aardappelstekken en hun gezondheidsvoordelen.

Ceccarelli kreeg het idee voor de ruimtestunt met zoete aardappelen nadat hij had vernomen dat de beurs Southern Exposure, die van 2 tot en met 4 maart plaatsvindt in Florida, Orlando, een ruimtethema gebruikte. Hij en zijn dochter delen ook een liefde voor alles wat met de ruimte te maken heeft en bekeken op 26 februari een lancering, met een speciale toegang tot het Kennedy Space Center.

"Dit was een heel spannend project voor ons," zegt Ceccarelli. "Een van de principes van ons succes is gebaseerd op nieuwe manieren van denken. De tocht van onze Dolce Vita-zoete aardappelen naar de ruimte is een bewijs van de stevigheid van de verpakkingen en onze inzet om creatieve manieren te vinden om precies te leveren wat onze klanten nodig hebben, waar dan ook in het heelal."

Voor meer informatie:
Steven A Ceccarelli
Farm Fresh Produce
steven@farm-fresh-produce.com
www.farmfreshproduce.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.