China stimuleert avocadoteelt in Tanzania

De Chinese regering heeft de Tanzanianen aangemoedigd om verschillende gewassen te telen voor de Chinese markt. Zij verklaarde dat er in het Aziatische land een enorme marktvraag naar avocado's bestaat. De Chinese ambassadeur, Chen Mingjian, zei dat haar regering altijd een goede vriend is geweest van de regering van Tanzania en dat de handelsrelatie tussen de twee landen steeds sterker wordt.

Momenteel ontvangt China avocado's uit Tanzania en is het bereid andere producten, met name sojabonen, op zijn markt te brengen. Tanzanianen zijn welkom om deze producten naar China te brengen omdat er een gegarandeerde markt is," zei de ambassadeur. Ondertussen zei minister Kijaji dat de regeringen van Tanzania en China hebben beloofd hun onderlinge zakelijke betrekkingen te ontwikkelen op basis van de beginselen van vriendschappelijke betrekkingen en samenwerking.

Bron: ippmedia.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.