NewTec toont nieuwe Laser Flowpack700

Newtec heeft onlangs aangekondigd dat het zijn innovatieve Laser Flowpack700 verpakkingsoplossing zal presenteren op het komende MacFrut-beurs, die van 3 tot 5 mei plaatsvindt in het Rimini Expo Centre in Italië.

De Laser Flowpack700 is een ultramoderne, volautomatische laserlasmachine die ideaal is voor ultradunne folietoepassingen, waaronder groenten en fruit zoals aardappelen en wortelen.

Een milieuvriendelijke oplossing
Ontworpen met het oog op duurzaamheid, is de Laser Flowpack700 een milieuvriendelijke oplossing die voldoet aan de EU-2025 plastic doelstellingen. Door het plasticverbruik aanzienlijk te verminderen en een minimaal gebruik van folie te bevorderen, biedt deze oplossing veel voordelen voor de verpakkingssector.

Bovendien heeft de Laser Flowpack700 een hoge teeltcapaciteit van maximaal 80 zakjes per minuut, is hij gebruiksvriendelijk en aanpasbaar aan verschillende behoeften.

Sealen en snijden in één handeling
Een van de belangrijkste voordelen van de Laser Flowpack700 is de combinatie van sealen en snijden in één machine, waardoor het productieproces wordt vereenvoudigd en geautomatiseerd. Dit maakt complexe processen overbodig en garandeert een soepele werking voor klanten.

Andere voordelen van de Laser Flowpack700 zijn de naleving van het EU-2025 kunststofinitiatief, enorme kunststofbesparingen, geen versmolten kunststof op de lasbekken en geen herslijpen van gereedschap.

Newtec zal deze innovatieve verpakkingsoplossing tentoonstellen op MacFrut, samen met hun partner Saclark.

Voor meer informatie: newtec.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.