Alfons van den Hoek vertrekt te voet naar Santiago de Compostella

Op donderdag 2 maart vertrekt bioteler Alfons van den Hoek voor een wandeltocht van ± 100 dagen naar Santiago de Compostella. Behalve dat daarmee een grote wens in vervulling gaat, wil Alfons met zijn tocht ook geld ophalen voor Alzheimer Nederland.

"Als ik mensen over de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella hoorde praten, dan deed dat iets met me. Het sprak me erg aan en dacht dan: ‘Dat zou ik ook wel eens willen doen’. Als ik ooit de gelegenheid zou krijgen om deze tocht te gaan wandelen, dan zou ik die kans met beide benen aan pakken. En nu is het bijna zover, de gelegenheid doet zich voor. Begin maart pak ik mijn rugzak en ga ik er aan beginnen, op weg naar Santiago de Compostella."

De reis van Alfons is te volgen via deze website.

Aan de wandeltocht is een donatieactie gekoppeld voor Alzheimer Nederland. Alfons kreeg met de ziekte te maken toen zijn zus de diagnose kreeg. "Helaas is deze ziekte (nog) niet te genezen en daar wil ik iets aan doen. Ik vind het fijn om het nuttige met het aangename te combineren en wil met het verslag doen van mijn wandeltocht geld in gaan zamelen voor Alzheimer Nederland."

Doneren kan via deze website.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.