"Een verrassend en leuk non-alcoholisch alternatief"

Nieuwe ready-to-drink Sparkling Ging'r en Sparkling Soda's

Tholen - Voortbouwend op het succes van de premium BioToday Ging'r drinks, is de lijn recent uitgebreid met 4 ready-to-drink Sparkling Ging'rs en 4 Sparkling Soda's. Bezoekers konden deze drankjes de afgelopen periode tijdens verschillende beurzen proeven. "De reacties waren heel divers, maar allemaal wel positief. Men is blij verrast door de smaak, met name als het gaat om de Ging'r Sparkling-varianten", vertelt Menno Snijders namens de Smaakspecialist.

Sparkling Ging'rs
De Smaakspecialist speelt met deze sparkling drankjes in op zowel gemak als gezondheid. "Het is een zeer geschikt drankje voor de borrel. De Ging'r Sparkling Original, Ging'r Sparkling Carrot en de Ging'r Sparkling Cranberry doen het op een terrasje heel goed. De Ging'r Sparkling Rode Biet is heel complementair bij bijvoorbeeld een heel stevige maaltijd. Dit is echt iets unieks; het pitchen van gember gecombineerd met deze verschillende smaaktonen. En het mooie is dat je met deze Ging'r-drankjes niet alleen jezelf kunt verwennen, maar ook jezelf kunt verzorgen. Gember draagt namelijk bij aan een gezonde levensstijl."

Links Menno Snijders in de stand op de Biofach. Naast hem collega's Anneloes Hoorneman, Pieter Dirven en Lisa Bastiaansen. 

Met de Sparkling Ging'r richt BioToday zich dus ook op de horeca. Menno: "Deze drankjes kunnen een bepaalde gelaagdheid geven aan een mocktail. Mensen zoeken in non-alcoholisch leuke alternatieven en dat is precies wat we hiermee bieden. Ze hebben ook allemaal een ander kleurtje, door deze kleurstelling valt de lijn goed op."

Sparkling Soda's
De lijn bestaat verder uit vier Sparkling Soda's: Witte druif-kardemon, Roze grapefruit, Appel-vlierbloesem en Rabarber. "Met deze soda's gaan we meer de fruittour op, aan de verwenkant. De kern is dat deze soda’s een meer verantwoorde keuze zijn dan gangbare frisdranken door het lage suikergehalte en de natuurlijke ingrediënten. Je ontkomt er niet aan om een zoetje toe te voegen aan dit soort drankjes. Wij gebruiken echter geen geraffineerde suikers in tegenstelling tot andere frisdranken. Smaak staat bij ons namelijk hoog in het vaandel, maar natuur is altijd de basis. Zo worden aan deze soda's ook geen kleurstoffen toegevoegd. De kleur is puur natuur."

Twee van de Sparkling Ging'r-varianten, namelijk de Original en de Wortel, zijn inmiddels al opgenomen door Albert Heijn.

Voor meer informatie:
Menno Snijders
de Smaakspecialist
Luchtenburgseweg 2
4858 RJ Ulvenhout
076 5656709
menno@desmaakspecialist.nl 
www.desmaakspecialist.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.