Fruit Tech Campus presenteert de Young Fruit Pro Kick-off

"Wil je mede jonge fruittelers ontmoeten, kennis opdoen en je netwerk binnen de sector vergroten? Én ben je tussen de 18 & 35 jaar? Kom dan naar de aftrap van het Young Fruit Pro programma van 2023", zo meldt de Fruit Tech Campus. "Een avond die in het teken staat van ondernemen en ontmoeten."

Datum: 11 maart
Tijdstip: 17:00 uur t/m 22:00 uur
Locatie: Fruitpark hotel, Ochten

Programma & locatie
"In een gevarieerd programma zal je onder andere geïnspireerd worden door de gastspreker van de avond en actief aan de slag gaan met vraagstukken uit de sector. Verder zullen we jullie op de hoogte brengen van de plannen die wij hebben voor de rest van het jaar, zoals onder andere de studietrip en inspirerende bijeenkomsten."

De aftrap zal plaatsvinden in het Fruithotel te Ochten, waar jullie om 17:00 uur worden verwacht. Het officiële programma duurt tot ca. 22:00 uur. Aansluitend vindt er een borrel plaats en is er de optie om ook te overnachten.

Meer informatie vind je op de website van de Fruit Tech Campus.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.