Rockit geeft update over gevolgen van cycloon Gabrielle

"We zullen de echte impact pas kunnen bepalen aan het einde van de oogst"

Het is een uitdagende week geweest voor Te Matau-a-Māui, Aotearoa (Hawke's Bay, Nieuw-Zeeland), en de gedachten van Rockit blijven uitgaan naar de telers, mensen, partners en gemeenschap in Hawke's Bay en Gisborne, die allemaal zijn getroffen door de cycloon Gabrielle.

"De gezondheid en veiligheid van onze mensen blijft onze hoogste prioriteit en we zijn dankbaar dat iedereen hier bij Rockit in veiligheid is. In ware Rockit-stijl drijft onze houding en passie ons team vooruit om uitdagingen om te zetten in kansen. We zijn blij dat we met de oogst zijn begonnen en onze medewerkers in ons pakstation zijn het seizoen sterk begonnen.

"Sommige van onze boomgaarden zijn getroffen door de cycloon Gabrielle, andere gelukkig niet. We evalueren momenteel de omvang hiervan en zullen de ware impact op onze oogst pas kennen aan het einde van de oogst. Het goede nieuws is dat, hoewel ons volume een stuk lager zal zijn dan voorspeld voor het jaar, we verwachten op of boven onze volumes van 2022 uit te komen. Dat betekent dat we in 2023 nog steeds een recordhoeveelheid Rockit™-appels naar onze wereldmarkten zullen exporteren."

"Het is bemoedigend dat we nog steeds een sterke vraag zien vanuit onze wereldwijde markten, en we zijn verheugd om volgende week persoonlijk in contact te komen met ons wereldwijde team en enkele van onze klanten wanneer we hen ontvangen in Te Ipu."

Voor meer informatie:
Anna Murray
Rockit Global Limited
Tel: +64 27 5870523
anna.murray@rockitapple.com
www.rockitapple.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.