"Indiase druivenmarkt is nu stabiel en zou dat moeten blijven"

"Ondanks een vertraging van het druivenseizoen lijkt de situatie momenteel positief, zegt Amit Kalya," directeur van de Indiase druivenexporteur Kalya Exports: "We hebben een kleine vertraging gezien bij de start van het druivenseizoen in India. De kwaliteit van de druiven is dit jaar echter zeer goed. De markt is op dit moment stabiel en aangezien de kwaliteit van de druiven op een goed niveau is, wordt verwacht dat het seizoen ook voor ons exporteurs stabiel zal blijven."

Hoewel de start van het seizoen ongewoon was, is het nu rustiger en Kalya verwacht dat het seizoen stabiel blijft zolang het duurt. "De vertraging was te wijten aan de regen tijdens het vroege oogstseizoen en ook door een langere moesson. Dat had een effect op de vroege druiven. Dat ligt nu echter achter ons en we zijn overgegaan naar het goede deel van het seizoen. Naar mijn mening is de markt nu stabiel en zal dat de komende weken ook zo blijven. Het ziet er goed uit voor exporteurs uit India."

Gelukkig zijn, ondanks de uitdagingen, de kwaliteit en het suikergehalte in overeenstemming met de vereisten voor de exportmarkten: "Nu het seizoen eindelijk vlot verloopt, is het goed om te zeggen dat de vraag dit seizoen vrij sterk is geweest. Sinds vorige week kan India aan deze vraag voldoen. Het suikergehalte is conform de behoeften, waardoor we meer volumes kunnen aanbieden en meer bestemmingen voor de druiven kunnen bereiken", besluit Kalya.

Voor meer informatie:
Amit Kalya
Kalya Exports
Tel: +91 989 06 73 321
amit@kalyaexports.com
www.kalyaexports.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.