Hermes Exports waarschuwt voor wanbetaler uit India

Daniel Michailidis van Hermes Exports uit Amsterdam wil een wanbetaler melden om collega's te waarshuwen. "Het betreft de heer Sushil Shirodkar uit Mumbai, India, die handelt onder Nature’s Fruit and Veggies."

Contactgegevens:
De heer Sushil Shirodkar
+919137433051
sushil@freshconnections.net 
sushil777@icloud.com  

De meeste luchtvrachtexporteurs kennen de heer Sushil en zijn streken goed. Onze fout is geweest dat wij na zoveel jaren handelen met de heer Sushil hem één zending krediet hebben gegeven. Deze zending was al ruim een jaar geleden, en is tot op heden onbetaald gebleven. De ontelbare toezeggingen om te betalen blijken ook niets waard. Aangezien de heer Sushil nog steeds handel zal willen blijven halen uit Nederland, zal hij ongetwijfeld proberen andere exporteurs zover te krijgen. Hierbij zou ik de collega’s die hem nog niet kennen graag waarschuwen, en willen laten weten dat ze bij mij terecht kunnen voor eventuele vragen."

Voor meer informatie:
Daniel Michailidis
Hermes Exports BV
Centrale Groothandelsmarkt 190
1051 LJ Amsterdam
T +31 85 4013 974
M +31 6 50 576495
daniel@hermes-exports.com
www.hermes-exports.com 

Hermes Exports waarschuwt voor dit bedrijf en verklaart zich bereid hier verdere informatie over te geven. Agf.nl draagt geen enkele aansprakelijkheid t.a.v. de hierboven vermelde gegevens. Deze berichten worden geplaatst buiten de verantwoordelijkheid van www.agf.nl en daarom wordt de afzender van het bericht er altijd bij vermeld.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.