Lidl Noord-Ierland biedt klasse II groenten en fruit aan voor € 2,80 per 5 kg

VK: Asda werkt aan volledige transformatie van zijn online supermarkt
Asda Stores en Publicis Sapient, het bedrijf voor digitale bedrijfstransformatie, hebben een partnerschap aangekondigd voor de transformatie van Asda's online supermarkt, waardoor de retailer onafhankelijk kan worden van voormalig eigenaar Walmart en Asda kan bouwen aan zijn digitale toekomst. Het zeer ambitieuze programma houdt in dat Publicis Sapient de algehele transformatie van Asda's e-commerce capaciteit op zich neemt en vóór april 2024 een nieuw digitaal platform oplevert.
Bron: corporate.asda.com 

Lidl Noord-Ierland kondigt regionale uitrol van 'Waste Not'-fruit- en groenteboxen aan
Lidl Noord-Ierland is de eerste supermarktketen in de regio die een nieuw initiatief invoert om voedselverspilling tegen te gaan en het winkelend publiek nog meer te laten besparen. De Waste Not-boxen van Lidl Noord-Ierland, met een prijs van slechts € 2,80, bevatten ten minste 5 kg gemengde groenten en fruit die perfect eetbaar zijn, maar die licht beschadigd zijn en uit multipacks zijn gehaald.
Bron: northernirelandchamber.com 

Griekenland: Vijf supermarktketens beboet voor woekerhandel
Vijf grote supermarktketens hebben in totaal €382.497 boete gekregen voor het te hoog prijzen van hun producten, zo heeft het ministerie van Ontwikkeling bekendgemaakt. De grootste boete, tevens de op één na grootste in Griekenland, ging naar de Nederlandse keten AB Vassilopoulos, die een boete van € 319.900 moet betalen.
Bron: ekathimerini.com 

België: Treinreizigers kunnen nu rechtstreeks AGF kopen op station Schaarbeek
De Belgische spoorwegmaatschappij SCNB opent tien afhaalpunten voor verse en lokale producten op stations, zodat mensen bij het uitstappen van de trein rechtstreeks bij lokale telers groenten- en fruitpakketten en andere lokale producten kunnen kopen. Het project gaat van start in Schaarbeek (Brussel), Mol en Sint-Niklaas (beide in Vlaanderen), en Waremme, Braine-le-Comte, Jurbise, La Louviere-Sud, Leuze, Luttre, Saint-Ghislain (alle in Wallonië).
Bron: brusselstimes.com 

Amazon financiert 's werelds eerste zeewierplantage op commerciële schaal tussen offshore windturbines
Amazon heeft aangekondigd dat het 's werelds eerste zeewierplantage op commerciële schaal tussen offshore-windturbines financiert. Het project, bekend als North Sea Farm 1, wordt gevestigd in een windmolenpark voor de kust van Nederland.
Bron: aboutamazon.co.uk 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.