Wim van den Burg

Samen maak je de mooiste toekomst!

Na 10 jaar COOP maak ik de stap naar Team manager categoriemanagement AGF bij PLUS. De groep waar bovengemiddelde resultaten de bewijsvoering kunnen zijn voor goed eten!

Ik ben ontzettend trots op de keuze van COOP om met PLUS te fuseren. De beste keuze voor het collectief.

Toch ga ik COOP missen. De afgelopen 10 jaar (die voelen als 3 jaar) heb ik mijzelf mogen ontwikkelen van verantwoordelijke voor Bloemen en planten, naar Team lead voor het Diner moment. Alleen de functie van Commercieel directeur is niet gelukt ;).

Fred Bosch Gerard Koning & Jasper de Jong bedankt. Dankzij jullie vertrouwen, gegeven ruimte en inspiratie heb ik een toptijd gehad!

Ook een heel groot dankjewel voor alle collega’s en leveranciers. Jullie zijn verantwoordelijk voor de behaalde successen! Ik heb genoten van jullie ontwikkeling. Het was een prachtige rit.

PLUS is een krachtige formule met veel potentie en een unieke profilering. Ik heb zin om daaraan te mogen bijdragen. Aangezien ik altijd geluk heb, wordt het vast en zeker een mooie tijd!


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.