Coop 365discount dringt bij Deense regering aan op verlaging btw op groenten en fruit

Zwitserland: Mario Irminger benoemd tot nieuwe voorzitter van de Federatie van Migros-coöperaties
De raad van bestuur van de Federation of Migros Cooperatives (FMC) heeft Mario Irminger benoemd tot nieuwe voorzitter van de federatie. Hij werkte eerder acht jaar als accountant bij EY en was daarna twaalf jaar lang financieel directeur bij Heineken Zwitserland.
Bron: esmmagazine.com 

VK: Aldi gaat meer dan 6.000 nieuwe functies creëren
Aldi gaat dit jaar meer dan 6.000 nieuwe functies creëren in het Verenigd Koninkrijk. De supermarkt, die momenteel meer dan 990 winkels heeft en ongeveer 40.000 mensen in dienst heeft, is van plan om in 2023 verder uit te breiden. Er komen nieuwe winkels in steden als Norwich en Newcastle en de deuren van nieuwe winkels in Huddersfield en Shrewsbury gaan volgende maand open.
Bron: aldipresscentre.co.uk 

Coop 365discount dringt bij Deense regering aan op verlaging btw op groenten en fruit
De Deense retailer Coop 365discount heeft er bij de Deense minister van voedsel, tuinbouw en visserij, Jacob Jensen, op aangedrongen de btw op groenten en fruit te verlagen. De retailer, die deel uitmaakt van Coop Denemarken, schreef een brief aan de minister samen met de Deense Kankerbestrijding, de Deense Hartstichting en de Deense Diabetes Vereniging.
Bron: esmmagazine.com 

Aldi uitgeroepen tot populairste supermarkt van Groot-Brittannië
Aldi is uitgeroepen tot de favoriete supermarkt van het land, volgens de laatste peilingen van YouGov. In het onderzoek werd de snelst groeiende supermarkt van Groot-Brittannië verkozen boven Lidl, Tesco, Sainsbury's, Asda en Morrisons.
Bron: aldipresscentre.co.uk 

Maiora en Ergon werken samen om discountwinkels in Italië te ontwikkelen
Spar-concessiehouder Maiora heeft een strategische joint venture gesloten met retailer Ergon voor de opening van een aantal discountwinkels in Italië, die zowel in eigen beheer als door franchisenemers zullen worden geëxploiteerd. De twee ondernemingen zullen zich concentreren op de ontwikkeling van het Ard Discount-merk, dat de afgelopen jaren buiten zijn thuismarkt Sicilië is uitgebreid. Onder de vlag ARDita zal de groep winkels openen in Puglia en andere regio's in Midden- en Zuid-Italië die reeds door Maiora worden bestreken.
Bron: esmmagazine.com 

Getir ontslaat Brits personeel na fusie Gorillas
Vorige week ontsloeg Europa's grootste snelle levensmiddelenbedrijf Getir 100 werknemers in zijn Amerikaanse hoofdkantoor. En nu worden verdere ontslagen verwacht in het Britse kantoor, zeggen twee senior Getir medewerkers.
Bron: sifted.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.