Eerste Italiaanse platte perziken en nectarines geoogst

Greenyard Fresh Italië, een bedrijf dat wereldwijd groenten en fruit importeert en exporteert, sluit zich aan bij de Ondine Club en oogst als een van de eersten de nieuwe Ondine platte perzik- en nectarinesoorten op Italiaanse bodem.


Platte nectarines

Greenyard richt zich op een nauwe samenwerking met telers. Door toe te treden tot de Ondine-club krijgt Greenyard een beter inzicht in de teelt van unieke en smaakvolle rassen, naast de erkenning deel uit te maken van een merkclub die gericht is op innovatie. Door samen te werken zal Greenyard haar klanten innovatieve, hoogwaardige en duurzame rassen nectarines en platte perziken uit Italië kunnen aanbieden.

Deze platte steenfruitrassen zijn ontwikkeld door Agro Sélections Fruits, een bedrijf dat als onderdeel van de Frutaria Group rassen creëert en afzet. Wat deze vruchten onderscheidt is hun kleur, smaak en ovale vorm, waardoor ze de perfecte snack zijn om altijd en overal van te genieten.


Platte perziken

Het doel van Greenyard is om in de winter van 2023 te beginnen met de teelt, zodat de consument kan genieten van dit fruit dat in andere delen van de wereld al een succes is.

Voor meer informatie:
Natalia Estarreado
Frutaria
Tel: +39 976 46 94 59
nestarreado@frutaria.com
www.frutaria.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.