Limgroup versterkt salesteam met Michel Zeelen

Met ingang van 1 maart 2023 zal Michel Zeelen bij Limgroup starten ter versterking van het salesteam, in de functie van Account manager strawberry.

Michel is geen onbekende in de agrarische sector. Sinds 1996 is Michel actief in de sector, waarvan de laatste 12 jaar bij een veredelingsbedrijf, als trial en sales specialist in sla, spinazie en wortelen. De komende periode zal in het teken staan van een inwerkprogramma, verdieping in de aardbeienteelt en kennismaking.

"Met de komst van Michel in het Limgroup team kunnen we onze klanten in de toekomst nog beter van dienst zijn met advisering om de maximale potentie van de Limgroup rassen te benutten. Met de algemene kennis van Zeelen over de sector in combinatie met zijn groene vingers bouwen we door aan een sterke en gezonde aardbeiensector", aldus John Schoeber, eindverantwoordelijke voor Sales & Marketing binnen Limgroup.

Zeelen voegt daar aan toe: "Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te kunnen leveren aan de klanten van Limgroup en de aardbeiensector in zijn geheel. Het seizoen is begonnen, ik heb er zin in."

Voor meer informatie:
Limgroup
+31 77 397 99 00
info@limgroup.eu  
www.limgroup.eu  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.