Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Wereldwijd Uitgelicht Biologisch op AGF.nl

In Wereldwijd Uitgelicht Biologisch publiceren we het laatste nieuws over de biologische AGF-sector in binnen- en buitenland. Heeft de sector de wind in de rug door stimulering door de overheid en de steeds bewustere consument of ervaren bedrijven juist tegenwind door de inflatie?

Mocht je een leuk product, nieuwtje of ontwikkeling in de biologische AGF-sector hebben, dan zien we je aandeel graag tegemoet. Persberichten kun je sturen naar redactie@agf.nl.

Promotie
Wil je de kans grijpen om tussen de biologische AGF te staan met je bedrijf en producten? Dat kan ook. Je kunt zes weken lang een banner boeken in het Wereldwijd Uitgelicht-blok op de nieuwsbrief (468x120 pixels) voor 1.500 euro en op de website AGF.nl voor 900 euro (468x60 pixels). Laat het ons weten via redactie@agf.nl .   

Biojournaal
Wij hebben ook een speciale website voor de biologische sector: www.biojournaal.nl. Hier vind je dagelijks alle nieuwtjes op bio-gebied voor alle branches.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.