Espera presenteert weeg- en etiketteeroplossingen tijdens Empack 2023

Espera zal aanwezig zijn op Empack Den Bosch 2023 om geïnteresseerden te woord te staan inzake weeg- en etiketteer uitdagingen van verpakkers van vers voor de retailers. "Een uitdaging is het nauwkeurig en snel wegen en optimaal etiketteren van retail verpakkingen met minder kunststof zoals een skinpack voor vis, vlees of vega. Hiervoor toont Espera een Espera weeg- en etiketteermachine met een actueel bedrukt C-label."

Een andere uitdaging is de wens van de retailers om kwetsbaar zachtfruit in karton te verpakken en toch van een attractief etiket met herkomstinformatie te voorzien. "Met de Ravenwood NOBAC etiket-applicator Fruit Lid kan een linerless kartonnen label met actueel geprinte informatie een kartonnen verpakking sluiten en zo een mooie presentatie geven."

Verder staat ook de nieuwste versie van de NOVA-serie weeg- en etiketteermachines en demonstreert het team oplossingen voor in-line controle van gewogen en geëtiketteerde verpakkingen.

Espera zal te vinden zijn op stand 1.A41

Voor meer informatie:
Espera
+31 40 2530665
espera@espera.nl  
www.espera.nl     


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.